Országos Bowling Bajnokság Duó és Trió kvalifikációs verseny Csíkszereda, 2015. február 27. – március 1.

A Bowling Sportklub Csíkszereda tisztelettel meghív minden érdeklődőt az Országos Bowling Bajnokság Duó és Trió kvalifikációs versenyére, amely 2015. február 27. – március 1. között kerül megrendezésre a 300 Bowling Clubban (Csíkszereda Szentlélek u. 41.).


Újabb sportdiplomáciai sikert ért el a Bowling Sportklub Csíkszereda és a csíkszeredai 300 Bowling Club azzal, hogy a 2015 januárjában megrendezett országos egyéni bajnokság III. fordulója után elnyerte az Országos Bowling Bajnokság Duó és Trió kvalifikációs tornájának rendezési jogát. A 2015. február 27. és március 1. között tartandó versenyen részt vesz az országos bajnokság teljes élvonala. A verseny várható programja szerint pénteken és szombaton zajlanak a duó illetve vasárnap kerül sor a trió versenyekre. A verseny több kategóriában kerül megrendezésre: férfi duó, női duó, ifjúsági duó, senior duó (50 év felett), valamint trió (nemtől-kortól függetlenül). A kvalifikációs torna minden versenyén éles küzdelem várható, mivel minden kategóriában a legjobb nyolc jut be a júniusi országos döntőbe.


A Bowling Sportklub Csíkszereda csapatai és játékosai eddig is várakozáson felül teljesítenek a 2014 – 2015 évi Országos Bowling Bajnokságban, a Sportklub felnőtt „A”csapata továbbra is a kiemelkedőnek számító harmadik helyen áll.


A verseny megrendezésének elnyerése ismét bizonyítja azt a közösség és csapatépítő munkát melynek elismeréseként a Bowling Sportklub Csíkszereda 2014. évben is három díjat nyert a Román Teke és Bowling Szövetség (FRPB) által rendezett Bowling Bajnokok Gálája évértékelő rendezvényen. A versenyek rendezési jogának elnyerése és a díjak visszaigazolják az elmúlt évek kiemelkedő munkáját, amelyet a Bowling Sportklub Csíkszereda végzett a csapatépítés és utánpótlás nevelés területén.


Tervezett program:

2015.02.27. Péntek:

09.00-től Országos Bajnokság Duó kvalifikációs torna

2015.02.28. Szombat:

09.00-től Országos Bajnokság Duó kvalifikációs torna

2015.03.01. Vasárnap:

09.00től Országos Bajnokság Trió kvalifikációs torna