Bowling nyílt nap a Csíkszeredai gyerekek számára


Az „ACSBMC”, a Csíkszeredai Bowling Sport Klub 2012.október 06-án, szombaton 12.00 órai kezdettel „Nyílt napot” rendez az utánpótlás korosztályú
( 10-16 év közötti ) gyermekek részére.


Az ACSBMC már a megalakulása kezdetétől fontosnak tartja az utánpótlás nevelést, egy egészséges alternatívát a szórakozásra, sportolásra. Folyamatosan szervez gyerekeknek ingyenes tornaórát a 300 Bowling Club Hotel Pacsirta támogatásával, mindegyik környékbeli iskola összes osztálya számára félévenként egy alkalommal. A mostani nyílt nap azonban lehetőséget teremt a gyerekeknek a bowling, mint sportág kipróbálására.


A II. OTP Bowling Kupa döntőjére, 2012.10.06-án 12 órára szeretettel várnak a versenyzők minden gyereket, aki érdeklődik a bowling, mint sport és egyben szórakozás iránt.

Az érdeklődők végignézhetik a kupa döntőjét, ahol láthatják a Csíkszeredai Bowling Sport Club „A” és „B” kategóriás játékosait,valamint az ifjúsági játékosokat verseny közben.

A verseny után ingyenesen ki lehet próbálni a bowlingozást. Mindezt a csapat játékosai segítségével, a helyes gurítás alapjait megtanulva.

Amelyik gyerek kedvet érez a csapat tagjai közé belépni, azt szeretettel várjuk. Mivel ez egy sportcsapat, ezért a jelentkezőket a tehetség, szorgalom, kitartás és a megfelelő hozzáállás alapján (egy hónap próbaidő után) fogjuk kiválogatni. Románia legmagasabban képzett edzője segíti az ifjúsági versenyzőinket a bowling alapjainak elsajátításában. A megfelelően teljesítő fiatalok (anyagi helyzettől teljesen függetlenül)
lehetőséget kapnak arra, hogy ezt a világszerte népszerű tömeg- és versenysportot a legmagasabb szinten elsajátítsák.

Helyszín : 300 Bowling Club Hotel Pacsirta
               Csíkszereda, Szentléleki út 41.
Érdeklődni lehet a 0266-316-380,vagy a 074-356-1539-es telefonszámon

Csíkszeredai Bowling Sport Club